Opettajat

HaLatan tanssikurseilla opettajana toimivat moniosaajat Merja ja Jussi Rastas. Ensimmäiset yhteiset tanssit tanssimme jo 1980 -luvun alussa tanssialavoilla. Tanssikipinä on säilynyt ja syttynyt uudelleen 2008 jolloin ”löysimme” uudelleen toisemme. Opettajina olemme iloisia, hauskoja ja ymmärtäväisiä. Haluamme että kurssilaisilla on kivaa, ja että oppiminen olisi hauskaa mutta kuitenkin etenevää sekä tehokasta kunkin oppimiskyvyn mukaan.

Merja Rastas, tanssinopettaja (STOL), catering-opettaja, yrittäjä.

Jussi Rastas, tanssinopettaja (STOL), moniosaaja.

Ensimmäiset tanssiaskeleet Jussi on ottanut jo 1960-luvulla, mutta varsinaisesti lavatansseissa käynti alkoi v. 1976. Tanssiharrastus kesti aina 1980 -luvun loppuun asti, jolloin perhe-elämä verotti harrastusta. Uudestaan tanssiharrastus tuli mukaan 2008 syksyllä ja vei mennessään.

Vuosi 2009 oli merkittävä tanssiharrastuksen kannalta, sillä silloin aloitimme säännöllisesti tanssikurseilla käynnit. Tanssilavakulttuuri oli kokenut muutoksen 20 vuodessa ja lavoille oli tullut uusia tansseja, jotka meidän tietysti piti opetella.

Kouluttautuminen on ollut meidän yli 10-vuotisen yhteisen matkamme osana koko ajan. Olemme käyneet Rock’n’swing –tanssien koulutuksia, Seuratanssiohjaan koulutuksen sekä haastavimpana suoritimme Stol-tanssiopettajan tutkinnon v. 2015 Pidämme itseämme ajantasalla ja siksi käymme tanssikurseilla ja -koulutuksissa jatkuvasti. Viimeisimmän pidemmän koulutuksen myötä olemme sertifioidut Wanhan Tangon opettajat.